Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:

Szavazás
Eseménynaptár

Privát huszadik század

2011. október 03. 06:52
Hozza létre saját huszadik századát! Vegye elő régi albumait és ossza meg a nagyvilággal! Új közösségi alkalmazásunk legfőbb célja, hogy olyan virtuális fotóalbumok jöjjenek létre, amelyek a felhasználók saját élményeire épülnek. Képeket feltölteni csak regisztrált felhasználónak van lehetősége a saját felhasználói profil lapján. A képeket albumokba rendezheti és elláthatja a legfontosabb adatokkal a könnyebb kereshetőség érdekében.

A MATISZ örömmel számol be tavalyi eFesival nyertesének újdonságáró. A huszadikszazad.hu portál, mely 2010-ben az "eKultúra/A magyar kulturális örökség digitális megőrzése/eTudomány" kategória egyik nyertese, tovább gyarapította tartalmilag a múlt századi sajtóanyagát, és bevezette Privát huszadik század elnevezésű új szolgáltatását.
 
Az új közösségi alkalmazás legfőbb célja, hogy olyan virtuális fotóalbumok jöjjenek létre, amelyek a felhasználók saját élményeire épülnek. Az oldal lehetőséget biztosít ahhoz, hogy bárki létrehozhassa saját huszadik századi fotó albumát, persze a huszadikszazad.hu portál környezetében. A fotók megjelennek a törzstartalom mellett is, ezzel is beleszőve a mindennapok világát a huszadik századi történelembe.
 
Bővebb információ:
www.huszadikszazad.hu
 

Innomedia.hu
Hozzászólások