Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:

Szavazás
Eseménynaptár

Rekordnevezés az InnoMaxon

2012. március 01. 08:10
A tavalyinál majdnem kétszer több nevezés érkezett az Invitel kkv-k számára meghirdetett innovációs versenyére. Az eredményhirdetés március végén várható. A pályamunkák kiválasztásában zsűritagként - többek között - Dr. Mészáros György a Nemzeti Innovációs Hivatal elnöke is részt vesz.

Az InnoMax Díjra nem kizárólag szolgáltatás- vagy termékfejlesztéssel lehet pályázni, mert a lényeg az üzleti innováció. Az Invitel InnoMax versenyére a tavalyihoz képest majdnem kétszer annyi, vagyis közel hatvan pályázat érkezett. A nevezéseket az informatikai és a telekommunikációs szektor mellett a kereskedelem, az egészségügy, a közlekedés, illetve az élelmiszer- az autó- és a feldolgozó ipar területéről nyújtották be.
 
Jelenleg a pályázatok feldolgozása és értékelése zajlik. Az eredményhirdetés március végén lesz az InnoMax Gálán.
 
A pályamunkák kiválasztását a Zsembery György (Invitel, vezérigazgató-helyettes) vezette zsűri végzi, melynek tagjai: Krisán László (KA-VOSZ), Dr. Mészáros György (Nemzeti Innovációs Hivatal), Papp Péter (Kancellár.hu), Dely Tamás (HVG Kiadó), Orosz Györgyi (Sanoma Média Budapest), Sugár Mihály (Bell Research).
 
Forrás: NIH

Innomedia.hu
Hozzászólások