Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:

Szavazás
Eseménynaptár

On-line nemzeti konzultáció a Horizon 2020 tervezettel kapcsolatban

2012. március 08. 08:47
Az Európai Bizottság az elmúlt év végén tette közzé a 2014-2020 közötti időszakra vonatkozó Horizon 2020 Kutatatási és Innovációs Keretprogram Európai Parlamenti és Tanácsi rendelet-tervezetének szövegét. A szövegtervezet véleményezését a tagországi kormányzatok kutatásért, fejlesztésért és innovációért (KFI) felelős intézményei a Dán Elnökség által megszabott menetrend szerint kezdték meg.

A magyar vélemények és javaslatok összegyűjtését és egységes szerkezetbe foglalását a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) közreműködésével a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) koordinálja.
 
Annak érdekében, hogy a folyamatban lévő véleményezési, javaslattevő munka megfelelően tükrözze a magyar KFI szektor érdekeit és elvárásait a tervezett Horizon 2020 programmal kapcsolatban, a NIH és az NGM nemzeti on-line nemzeti konzultációt kezdeményez a tárgyban.
 
A vélemények minél teljesebb megismerése érdekében a NIH honlapján (www.nih.gov.hu) 2012. március 26-ig on-line konzultációs lehetőséget biztosítunk a szakmai közönség részére véleményük és javaslatuk megfogalmazására. A Horizon 2020 Keretprogram dokumentumaival kapcsolatos észrevételeket és javaslatokat a h2020@nih.gov.hu email
címre várjuk.
 
Forrás: NIH

Innomedia.hu
Hozzászólások