Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:

Szavazás
Eseménynaptár
Pályázatok

Keretösszeg: 45 Mrd Ft,
Beadási határidő: 2011 december 31.
Az Európai Unió 7. Kutatási-, technológiafejlesztési és demonstrációs keretprogramjának célja az európai ipar tudományos és technológiai szférájának támogatása. A korábbi 4 éves ciklussal ellentétben immár 7 évet ölel fel, teljes keretösszege több mint 50 milliárd euró. A legfontosabb támogatható tevékenységek: az alapkutatás támogatása, a kutatói mobilitás ösztönzése, valamint a kutatási infrastruktúra, a kutatói potenciál fejlesztése.
Keretösszeg: 21 Mrd Ft
Beadási határidő: 2011. december 31.
Keretösszeg: 30 Mrd Ft.
Beadási határidő: 2011. december 31.
Keretösszeg: 4,25 Mrd Ft.
Beadási határidő: a kiírás felfüggesztéséig folyamatos.

2011. június 14-én megjelent az Akkreditált Innovációs Klaszter cím elnyerését támogató pályázati kiírás. Az AIK-2011 kódszámú címpályázat keretében a cím odaítélésekor a klaszterek nem részesülnek közvetlen pénzügyi támogatásban.
A pályázatok benyújtása 2011. augusztus 1-től 2013. január 15-ig lehetséges.
Keretösszeg: 45 milliárd Ft.
Beadási határidő: 2011. december 31.
A MAG Zrt. és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány az Európai Bizottság támogatásával „NETWORK OF MENTORS FOR WOMEN ENTREPRENEURS IN HUNGARY – MENTOR-NET” című projektjének keretében 12 mentor 24 kezdő vállalkozónő mentorálását végzi egy éven keresztül, havonta meghatározott témakörben. A témakörök tematikusan felépített vállalkozási ismereteket tartalmaznak. Jelen felhívásunkban tapasztalt, gyakorlattal rendelkező vállalkozók jelentkezését várjuk az egész ország területéről, akik a programban, mint mentorok vesznek részt, és készek tudásukat, tapasztalataikat megosztani kezdő vállalkozókkal.
Az igényelhető összeg: 400 ezer és 25 millió forint között lehet.
Beadási határidő: 2011. október 31.
Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a „Tudományos és felsőoktatási tartalmak központi elektronikus közzétételének biztosítása” című kiemelt projekt tervezési dokumentációja.
Az Új Széchenyi Terv keretében kiírásra került a Közösségi feladatokhoz kapcsolódó munkaerő-piaci programok támogatása című pályázat.